chiptuning Volvo V60 op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Volvo V60 een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volvo V60 auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volvo V60 auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u Volvo V60en dat uw Volvo V60 auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer PK's uit uw auto

Geluid klinkt beter

Meer plezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Volvo V60

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volvo V60 om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volvo V60 chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volvo V60 auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volvo V60 auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volvo V60 is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volvo V60 nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Eerst een goede back-up

Gebruik van goede chiptuning software

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Volvo V60 motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Volvo V60 OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Volvo V60 chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volvo V60 auto.

Hierdoor is dit een goedkope Volvo V60 chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volvo V60 auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volvo V60 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Volvo V60

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volvo V60 behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volvo V60 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Volvo V60 auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Volvo V60 is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Volvo V60 kan worden!

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze typen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Volvo V60 fabrikant kan veranderen en je auto Volvo V60 kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto Volvo V60 halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het Volvo V60 chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Meer informatie over eco tuning Volvo V60.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Volvo V60. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chiptunen van je auto Volvo V60 is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we vestigingen. Onze chiptuning vestigingen kun jij beneden vinden:Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Volvo V60 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Volvo V60 auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volvo V60 en bent u uw Volvo V60 auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij