chiptuning Volvo S80: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw Volvo S80 auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw Volvo S80 een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Volvo S80 heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chip tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volvo S80 auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Volvo S80 auto chiptuning:​​

Meer PK's

Mooier geluid uit uw Volvo

Meer rijplezier uit uw Volvo S80​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Volvo S80 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volvo S80 auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volvo S80 auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Volvo S80 chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volvo S80

Goede accu voeding gedurende het chippen

We kopiëren uw software eerst

Goede Volvo S80tuning files in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volvo S80 motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volvo S80 OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Volvo S80 chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volvo S80 zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Volvo S80 ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een vaak vraag:

Je Volvo S80 ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Volvo S80

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volvo S80. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volvo S80 chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volvo S80 auto.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Specialistische Volvo S80 ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volvo S80software modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Volvo S80 producenten ook. Dit is hoe het werkt:

Een producent levert hun auto’s in verschillende types. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Volvo S80 producent je auto Volvo S80 kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto Volvo S80 chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Bekijk alle informatie over Volvo S80 eco tuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je Volvo S80. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land hebben we chiptuning vestigingen. Hieronder ziet u een kaart van onze Mijn Chiptuning vestigingen We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volvo S80baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.