chiptuning Volvo S70: elke Volvo S70 auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Volvo S70 auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw Volvo S70 auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Volvo S70 kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Volvo S70 zult u opVolvo S70en dat uw Volvo S70 auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Volvo S70 auto chiptuning:​​

Sportiever karakter

Sportiever geluid uit uw auto

Meer plezier uit uw Volvo S70​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chiptuning Volvo S70 plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Volvo S70 auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volvo S70 auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volvo S70 chiptuning engineer onderworpen. Deze Volvo S70 engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volvo S70. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Volvo S70 waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Volvo S70 chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volvo S70 auto

Goede accu voeding tijdens het tunen

Eerst een goede back-up

Gebruik van goede Volvo S70 chiptuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Volvo S70 motor tuning:

Voor het Volvo S70 motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volvo S70 OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Volvo S70 chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Volvo S70 auto.

Daardoor is dit een goedkope Volvo S70 chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volvo S70 door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volvo S70 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Volvo S70 auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Volvo S70 chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volvo S70 auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volvo S70 auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volvo S70 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Volvo S70 chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze typen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je Volvo S70 halen.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je Volvo S70 je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor informatie over Volvo S70 eco chip tuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Volvo S70. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto Volvo S70) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw Volvo S70 kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Het chippen van je Volvo S70 is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning heeft meerdere locaties gevestigd door heel Nederland. De Mijn Chiptuning vestigingen kun jij hier beneden bekijken Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een chiptuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Volvo S70.

Daarom is je Volvo S70 al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volvo S70 zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volvo S70 auto doen.