chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw Volvo S40 kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Volvo S40 is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volvo S40 kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance

Sportiever geluid

Meer rijplezier uit uw Volvo S40​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Volvo S40 op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Volvo S40 auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volvo S40 chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volvo S40.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Volvo S40 auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Volvo S40 in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volvo S40 chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van goede chiptuning files

Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Methodes voor Volvo S40 motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volvo S40 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volvo S40 is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Volvo S40 auto aanpassen. Zonder de Volvo S40 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Volvo S40 Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volvo S40 auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volvo S40 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volvo S40 haalt.

Voor wie alles uit hun Volvo S40 wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

Specialistische Volvo S40 ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volvo S40 kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volvo S40 chiptuning.

Zo doen wij buiten Volvo S40 chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Volvo S40 als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Volvo S40 fabrikanten ook. Het werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in meerdere modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze typen.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder Volvo S40 producent je auto Volvo S40 kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je Volvo S40 halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Volvo S40! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Ontdek alle info over Volvo S40 eco tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto Volvo S40 beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Het chippen van je auto Volvo S40 is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning heeft verschillende tuning locaties gevestigd door nederland. Hieronder is het mogelijk om al de chiptuning vestigingen zien:We zitten ook vlakbij: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volvo S40 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volvo S40 zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volvo S40 auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij