chiptuning Volkswagen Up: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Up?

De ecu software van uw Volkswagen Up auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Up gaat u opVolkswagen Upen dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Volkswagen Up chiptuning:​​

Meer vermogen

Mooier geluid

Meer rijplezier ​

Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tuning Volkswagen Up plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Up chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Up hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Up auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Volkswagen Up een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Up nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Volkswagen Up in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Up chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het tunen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van de beste Volkswagen Up tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Up motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Up OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Up is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Volkswagen Up auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Up!

Chiptuning Volkswagen Up Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Volkswagen Uptuning maak je fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Up. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Up genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Volkswagen Up chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Up auto kan worden!

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Up ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen fabrikanten wel, maar met een ander doel. Het werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in verschillende typen. De auto types verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder Volkswagen Up producent je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je Volkswagen Up halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Ontdek alle info over Volkswagen Up eco tuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning heeft verschillende chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. Onze locaties kun jij hier beneden vinden We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen Up al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen Up auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen Up auto doen.