chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Touran auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Volkswagen Touran auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

auto laten chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Volkswagen Touran auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken uit uw auto

Geluid klinkt harder

Comfortabeler rijden​​

Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage one tuning Volkswagen Touran plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Touran chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Touran engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Touran engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Touran auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Touran auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Touran auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Touran auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Touran chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Touran.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Touran

Goede Volkswagen Tourantuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Touran wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Touran OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Touran is een populaire manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Touran zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Touran chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Touran ECU niet te ontmantelen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Volkswagen Touran Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Touran auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Touran chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Touran auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Touran ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Volkswagen Touran fabrikanten ook. Het zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder Volkswagen Touran producent je Volkswagen Touran kunt remappen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je Volkswagen Touran halen.

Zeker, het auto Volkswagen Touran chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Volkswagen Touran! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Lees alle informatie over Volkswagen Touran eco tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto Volkswagen Touran. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw Volkswagen Touran kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je Volkswagen Touran is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere chiptuning locaties gevestigd door nederland. Hier beneden ziet u een lijst van onze vestigingen Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen Touranbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen Touran al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen Touran auto doen.