chiptuning VW Tiguan:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Tiguan auto chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Tiguan is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Tiguan kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de vw chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's

Geluid klinkt mooier uit uw Volkswagen

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen van een Volkswagen Tiguan?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een volkswagen tuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Tiguan.

De chiptuning Volkswagen Tiguan engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Tiguan auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletest van uw Volkswagen Tiguan.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van goede Volkswagen Tiguan tuning software

Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Tiguan OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Tiguan is de meest populaire vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Tiguan auto.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Tiguan chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Tiguan aanpassen. Zonder de Volkswagen Tiguan ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Tiguan met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Tiguan auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Tiguan chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Tiguan plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Tiguan. Hierbij pas je de Volkswagen Tiguan fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Tiguan haalt.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Tiguan is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Tiguan ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Tiguan.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Volkswagen Tiguan chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Auto makers maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze typen.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder Volkswagen Tiguan producent je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je Volkswagen Tiguan halen.

Ja, je auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Volkswagen Tiguan! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Lees alle informatie over Volkswagen Tiguan eco chip tuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto Volkswagen Tiguan ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chiptunen van je auto Volkswagen Tiguan is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben meerdere chiptuning locaties gevestigd door nederland. Hier beneden ziet u een lijst van onze chiptuning locaties Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen Tiguan.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen Tiguan.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen Tiguan auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen Tiguan doen.