chiptuning Volkswagen T-Roc: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen T-Roc auto kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen T-Roc auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen T-Roc auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u opVolkswagen T-Rocen dat uw Volkswagen T-Roc auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Volkswagen T-Roc meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen T-Roc:​​

Meer koppel

Mooier geluid uit uw auto

Meer plezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen T-Roc

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tunen Volkswagen T-Roc plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen T-Roc een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen T-Roc ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen T-Roc aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen T-Roc hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zonder uw Volkswagen T-Roc auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Volkswagen T-Roc auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen T-Roc chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen T-Roc auto

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Goede Volkswagen T-Rocchiptuning files in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen T-Roc auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen T-Roc OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen T-Roc is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen T-Roc auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen T-Roc chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Volkswagen T-Roc auto. Met deze manier hoef je zelfs de Volkswagen T-Roc ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een regelmatig vraag:

Je Volkswagen T-Roc auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Volkswagen T-Roc chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen T-Roc. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Volkswagen T-Roc chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen T-Roc auto wordt!

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen T-Roc auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen T-Roc.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Volkswagen T-Roc chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een auto maker levert hun auto’s in verschillende types. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je Volkswagen T-Roc kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de Volkswagen T-Roc producent het maximale uit je auto halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Bekijk alle informatie over eco tuning Volkswagen T-Roc.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land hebben we locaties. Beneden ziet u een overzicht van de vestigingen Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen T-Roc chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen T-Roc auto en bent u uw Volkswagen T-Roc dus even kwijt.