chiptuning op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Volkswagen Sharan auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Sharan auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Volkswagen Sharan auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Sharan auto gaat u opVolkswagen Sharanen dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance

Harder geluid

Meer rijplezier ​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Volkswagen Sharan

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Volkswagen Sharan op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Sharan engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen Sharan auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Volkswagen Sharan engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Sharan auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Volkswagen Sharan auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het chippen

We kopiëren uw software eerst

Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Sharan tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Sharan motor tuning:

Voor het Volkswagen Sharan motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Sharan OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Sharan is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Sharan auto.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Sharan chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Sharan aanpassen. Zonder de Volkswagen Sharan ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Sharan er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Sharan chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Sharan plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Sharan behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Sharan chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Sharan auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Sharan autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Volkswagen Sharan fabrikanten ook. Dit is hoe het werkt:

Auto makers leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je Volkswagen Sharan kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je Volkswagen Sharan halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor meer informatie over Volkswagen Sharan eco chip tuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Volkswagen Sharan. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto Volkswagen Sharan) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere locaties gevestigd door nederland. Beneden ziet u een lijst van onze Mijn Chiptuning vestigingen We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen Sharan al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.