chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw Volkswagen  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Je Volkswagen Scirocco auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen Volkswagen Scirocco chiptuning:​​

Sneller optrekken uit uw auto

Geluid klinkt harder

Meer plezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Scirocco om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Volkswagen Scirocco chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Scirocco ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Scirocco dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen Scirocco een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Scirocco chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen Scirocco auto

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van goede Volkswagen Scirocco chiptuning software

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Scirocco motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Scirocco OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Scirocco chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen Scirocco.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Volkswagen Scirocco chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Volkswagen Scirocco auto. Zonder de Volkswagen Scirocco ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Je Volkswagen Scirocco ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Volkswagen Scirocco Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Scirocco auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Scirocco auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Scirocco chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Specialistische Volkswagen Scirocco ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Scirocco auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze types.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Volkswagen Scirocco producent je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, het auto Volkswagen Scirocco chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Volkswagen Scirocco! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Bekijk alles over Volkswagen Scirocco eco chip tuning klik hier.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Volkswagen Scirocco. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben verschillende locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden is het mogelijk om al de Mijn Chiptuning locaties bekijken: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen Scirocco, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen Sciroccobaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen Scirocco al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen Scirocco auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.