chiptuning op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Passat?

De ecu software van uw Volkswagen Passat is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Passat auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chip tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Passat auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Volkswagen Passat auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Passat:​​

Sneller optrekken uit uw Volkswagen

Beter geluid

Meer rijplezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tuning Volkswagen Passat plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Passat auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Passat hiermee vergelijken.

De chiptuning Volkswagen Passat engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Passat auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Passat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Volkswagen Passat een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Passat.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het chippen

Een back-up van de oude staat

Gebruik van goede tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Passat motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Passat OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Volkswagen Passat is een populaire manier om je Volkswagen Passat te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Volkswagen Passat auto.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Passat chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Volkswagen Passat. Zonder de Volkswagen Passat ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een vaak vraag:

Je Volkswagen Passat ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Volkswagen Passat Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Passat plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Passat. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Passat auto.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het zit:

Auto makers leveren auto’s in verschillende modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard duurder.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto Volkswagen Passat halen.

Zeker, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Volkswagen Passat! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor informatie over Volkswagen Passat eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je Volkswagen Passat. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw Volkswagen Passat kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren tuners op een dyno.

Het chippen van je Volkswagen Passat is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning heeft verschillende chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. Hier beneden ziet u een lijst van de Mijn Chiptuning locaties We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen Passatbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen Passat auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen Passat en bent u uw Volkswagen Passat dus even kwijt.