chiptuning Volkswagen Passat CC: elke Volkswagen Passat CC auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Passat CC chiptunen?

De ecu van uw Volkswagen Passat CC is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

In een paar uur kan je Volkswagen Passat CC auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Passat CC auto gaat u opVolkswagen Passat CCen dat uw Volkswagen Passat CC veel lekkerder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Volkswagen Passat CC auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Volkswagen Passat CC chiptuning:​​

Sneller optrekken

Geluid klinkt sportiever

Meer plezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Passat CC om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Volkswagen Passat CC chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Passat CC.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Passat CC auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Passat CC. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Passat CC. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Passat CC auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het tunen

Een back-up van de oude staat

De beste Volkswagen Passat CCtuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Passat CC OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Passat CC is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Passat CC auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Passat CC chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Passat CC door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Volkswagen Passat CC ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Volkswagen Passat CC chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Passat CC auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Passat CC chiptuning. Je Volkswagen Passat CC auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat CC is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Passat CC auto.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Passat CC.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Passat CC ook verschillende andere software aanpassingen voor Volkswagen Passat CC auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Volkswagen Passat CC fabrikanten ook. Het zit namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. Deze modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto Volkswagen Passat CC kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je Volkswagen Passat CC halen.

Zeker, het auto Volkswagen Passat CC chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor uitleg over Volkswagen Passat CC eco chiptuning klik hier.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto Volkswagen Passat CC. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je Volkswagen Passat CC) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Onze Mijn Chiptuning locaties kun je hieronder bekijken Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen Passat CC zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen Passat CC doen.