chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Lupo kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Lupo is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Volkswagen Lupo auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto tuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Lupo gaat u Volkswagen Lupoen dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance

Geluid klinkt mooier

Meer plezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Volkswagen Lupo?​

Voor stage één tuning Volkswagen Lupo plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Lupo auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Lupo chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Lupo auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Lupo. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Lupo auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Lupo auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Lupo auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Lupo chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vooraf een goede back-up

Gebruik van beste tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Lupo motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Lupo OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Lupo chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Lupo auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Volkswagen Lupo. Via deze manier moet je zelfs de Volkswagen Lupo ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een vraag die we vaak krijgen:

Je Volkswagen Lupo ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Volkswagen Lupo chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Volkswagen Lupotuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Lupo auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Lupo auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Lupo chiptuning genoemd. Je Volkswagen Lupo auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Lupo is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Lupo.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Lupo auto.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Lupo ook diverse andere software aanpassingen voor Volkswagen Lupo auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Volkswagen Lupo producenten ook. Dit is hoe het werkt:

Een producent levert hun auto’s in verschillende modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je Volkswagen Lupo kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de Volkswagen Lupo fabrikant het maximale uit je auto Volkswagen Lupo halen.

Ja, je auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het Volkswagen Lupo chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Bekijk alles over Volkswagen Lupo eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto Volkswagen Lupo. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw Volkswagen Lupo kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto Volkswagen Lupo chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben meerdere vestigingen gevestigd door Nederland. Hier beneden kunt u al de vestigingen zien: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen Lupobaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.