chiptuning Volkswagen Jetta: elke Volkswagen Jetta krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Volkswagen Jetta vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen ecu chiptuning.

In een paar uur kan je Volkswagen Jetta auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Je Volkswagen Jetta auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer PK's uit uw auto

Geluid klinkt beter uit uw Volkswagen

Meer rijplezier uit uw Volkswagen Jetta​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningVolkswagen Jetta?​

Bij stage 1 tunen Volkswagen Jetta plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Jetta specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Jetta aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Jetta.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Jetta auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Jetta chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Jetta auto.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen Jetta

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van de beste Volkswagen Jetta tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Jetta motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Jetta OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Jetta is een populaire manier om je Volkswagen Jetta auto te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Jetta chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Volkswagen Jetta. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een vraag die we vaak krijgen:

Je Volkswagen Jetta auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Volkswagen Jetta Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Jetta behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Jetta. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Jetta auto haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Jetta auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Specialistische Volkswagen Jetta ECU software kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Jetta.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen fabrikanten wel, maar anders. Dit is hoe het werkt:

Een producent levert hun auto’s in meerdere modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder Volkswagen Jetta fabrikant je auto Volkswagen Jetta kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je Volkswagen Jetta halen.

Zeker, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Bekijk alle info over Volkswagen Jetta eco tuning klik hier.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Volkswagen Jetta. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto Volkswagen Jetta chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning vestigingen. Onze chiptuning vestigingen kun je hier beneden vinden Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen Jetta auto.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.