chiptuning op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf Sportsvan auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Golf Sportsvan auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u opVolkswagen Golf Sportsvanen dat uw Volkswagen Golf Sportsvan veel soepelder gaat door chiptuning. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken

Harder geluid uit uw Volkswagen

Meer plezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Volkswagen Golf Sportsvan

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Golf Sportsvan auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Golf Sportsvan chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Golf Sportsvan auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Golf Sportsvan, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Golf Sportsvan in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Golf Sportsvan chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Golf Sportsvan.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van de beste Volkswagen Golf Sportsvan tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Golf Sportsvan motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Golf Sportsvan OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Golf Sportsvan chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Golf Sportsvan door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Volkswagen Golf Sportsvan ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Volkswagen Golf Sportsvan chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Golf Sportsvan plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan. Je Volkswagen Golf Sportsvan wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Golf Sportsvan wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Volkswagen Golf Sportsvan auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit werkt namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in meerdere types. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Auto makers maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto Volkswagen Golf Sportsvan kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Ja, het Volkswagen Golf Sportsvan chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen van je Volkswagen Golf Sportsvan je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Zie hier alle informatie over Volkswagen Golf Sportsvan eco chip tuning voor brandstof besparen.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Volkswagen Golf Sportsvan. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw Volkswagen Golf Sportsvan beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Het chiptunen van je Volkswagen Golf Sportsvan is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning heeft verschillende locaties gevestigd door heel Nederland. De locaties kun je hieronder bekijken: Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen Golf Sportsvan auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen Golf Sportsvanbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen Golf Sportsvan doen.