chiptuning Volkswagen Golf GTI: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf GTI auto chiptunen?

De ecu van uw Volkswagen Golf GTI auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Volkswagen Golf GTI een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Golf GTI kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Golf GTI is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Volkswagen Golf GTI chiptuning:​​

Sportiever karakter

Sportiever geluid

Aangenaam rijden​ met uw auto​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Golf GTI?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Golf GTI worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Golf GTI auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Golf GTI auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw Volkswagen Golf GTI voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf GTI chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het chippen

Eerst een goede back-up

Gebruik van goede tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Golf GTI kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Golf GTI OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Golf GTI is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Golf GTI auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Volkswagen Golf GTI auto. Zonder de Volkswagen Golf GTI ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een vaak vraag:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Golf GTI auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Golf GTI chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Golf GTI, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Golf GTI behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Golf GTI genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Golf GTI chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Golf GTI.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Volkswagen Golf GTI producenten ook. Dit is hoe het zit:

Fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Auto makers maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Volkswagen Golf GTI producent kan veranderen en je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto Volkswagen Golf GTI chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto Volkswagen Golf GTI je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Lees alle info over eco chiptuning Volkswagen Golf GTI.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je Volkswagen Golf GTI. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto Volkswagen Golf GTI chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning vestigingen. Beneden kunt u al de chiptuning locaties vinden: Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen Golf GTI al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen Golf GTI en bent u uw Volkswagen Golf GTI dus even kwijt.