chiptuning: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Eos chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Volkswagen Eos auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Volkswagen Eos auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Eos heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Eos gaat u Volkswagen Eosen dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer vermogen uit uw Volkswagen

Mooier geluid

Meer plezier uit uw Volkswagen Eos​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappenVolkswagen Eos?​

Bij stage 1 chippen Volkswagen Eos plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Eos auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Eos engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volkswagen Eos engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Eos. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Eos auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zonder uw Volkswagen Eos auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Volkswagen Eos auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Volkswagen Eos chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Eos auto.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het tunen

We kopiëren uw software eerst

Goede Volkswagen Eoschiptuning files in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Eos OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Eos is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Volkswagen Eos chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Volkswagen Eos auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Volkswagen Eos auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Volkswagen Eos Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Eos auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Eos, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Eos genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Eos auto haalt.

Deze vorm van Volkswagen Eos chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto tuning voor uw Volkswagen Eos auto kan doen:

Diepgaande kennis over Volkswagen Eos ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Eos auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto makers wel, maar op een andere manier. Dit werkt namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder Volkswagen Eos producent je Volkswagen Eos kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je Volkswagen Eos halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor info over eco tuning Volkswagen Eos.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto Volkswagen Eos beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden ziet u een kaart van onze tuning vestigingen Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze steden zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen Eos, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen Eosbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen Eos auto doen.