chiptuning Volkswagen Caddy: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de ecu van uw Volkswagen Caddy auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Caddy een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Volkswagen auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Caddy auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Caddy:​​

Sportiever karakter uit uw Volkswagen

Sportiever geluid uit uw auto

Comfortabeler rijden​ met uw Volkswagen Caddy​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Caddy auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Caddy chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Caddy auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Caddy auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Caddy. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Caddy auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Caddy werd uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Caddy nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Caddy in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Caddy chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende het chippen

Een back-up van de oude staat

Goede Volkswagen Caddychiptuning software in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Caddy wordt!

Verschillende vormen Volkswagen Caddy motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Caddy OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Caddy chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Caddy auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Volkswagen Caddy chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Volkswagen Caddy auto. Zonder de Volkswagen Caddy ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Volkswagen Caddy ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Volkswagen Caddy chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Caddy auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Caddy. Hierbij pas je de Volkswagen Caddy fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Caddy haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Specialistische Volkswagen Caddy ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Caddy auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto producenten wel, maar met een ander doel. Dit werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle auto types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Volkswagen Caddy producent je Volkswagen Caddy kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Bekijk alle informatie over Volkswagen Caddy eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto Volkswagen Caddy. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto Volkswagen Caddy kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel het land hebben we tuning locaties. De chiptuning vestigingen kun jij hier beneden vinden: Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen Caddy.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.