chiptuning Volkswagen Bora: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Bora chiptunen?

De ecu van uw Volkswagen Bora auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Volkswagen Bora kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Volkswagen Bora chiptuning:​​

Meer koppel uit uw auto

Geluid klinkt beter uit uw auto

Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Bora​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Bora om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Bora engineer. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Bora auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Bora auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Bora. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Bora dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw Volkswagen Bora voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Bora

Goede Volkswagen Boratuning files in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Bora auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Bora motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Bora OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Bora is de meest gevraagde methode van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Bora.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Volkswagen Bora chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Volkswagen Bora auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Volkswagen Bora ECU niet te ontmantelen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Volkswagen Bora auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Bora

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Volkswagen Boratuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Bora, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Bora behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Bora chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Volkswagen Bora auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Bora auto haalt.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Bora is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Bora auto.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Bora kan worden!

Specialistische ECU software notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Bora auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Bora chiptuning.

Zo doen wij naast Volkswagen Bora chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het werkt:

Een producent levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Volkswagen Bora fabrikant kan aanpassen en je auto Volkswagen Bora kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Volkswagen Bora! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen van je Volkswagen Bora je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Ontdek alles over Volkswagen Bora eco chip tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto Volkswagen Bora. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto Volkswagen Bora kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chiptunen van je Volkswagen Bora is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben meerdere tuning locaties gevestigd door Nederland. Hier beneden is het mogelijk om al de tuning locaties vinden: Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze steden helpen we je graag verder.

chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen Bora auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen Borabaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen Bora auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen Bora auto en bent u uw Volkswagen Bora dus even kwijt.