chiptuning Volkswagen Atlas op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Atlas auto kan doen:

De ecu van uw Volkswagen Atlas auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen Atlas een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Atlas kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

auto chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Atlas veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's

Geluid klinkt beter uit uw Volkswagen

Meer rijplezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuningVolkswagen Atlas?​

Bij stage 1 tuning Volkswagen Atlas plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Atlas auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Atlas chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Atlas auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Atlas. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Atlas is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Volkswagen Atlas een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Atlas auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Atlas in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Vooraf een goede back-up

Gebruik van beste chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Atlas motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Atlas OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Atlas is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Volkswagen Atlas chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Atlas auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Atlas ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Volkswagen Atlas Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Volkswagen Atlas tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Atlas, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Atlas. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Atlas wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Atlas ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Volkswagen Atlas chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in een aantal types. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze types.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Volkswagen Atlas fabrikant kan veranderen en je auto Volkswagen Atlas kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je auto halen.

Ja, het chippen van je Volkswagen Atlas zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Ontdek alles over eco tuning Volkswagen Atlas.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto Volkswagen Atlas. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je auto Volkswagen Atlas is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning locaties. Hier beneden ziet u een overzicht van de locaties Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen Atlas chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen Atlas auto.

Daarom is je Volkswagen Atlas al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen Atlas auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen Atlas auto doen.