chiptuning op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Amarok chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Volkswagen Amarok auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Volkswagen Amarok door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Volkswagen Amarok heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

auto laten chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Amarok veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Volkswagen Amarok chiptuning:​​

Meer PK's uit uw auto

Sportiever geluid

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Amarok

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chippen Volkswagen Amarok plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Amarok een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Amarok auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Amarok chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Amarok ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Amarok engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zonder uw Volkswagen Amarok auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Volkswagen Amarok in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Amarok chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen Amarok auto

Goede voeding tijdens gedurende het tunen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van beste tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Amarok OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Amarok is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Amarok chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Amarok ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Volkswagen Amarok chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Amarok auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Amarok chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Amarok is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chippen voor uw Volkswagen Amarok auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Amarok ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Amarok auto.

Zo doen wij buiten Volkswagen Amarok chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Volkswagen Amarok als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto Volkswagen Amarok kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto Volkswagen Amarok halen.

Ja, het Volkswagen Amarok chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Zie hier alle info over Volkswagen Amarok eco chiptuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chippen van je auto Volkswagen Amarok is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland hebben we chiptuning locaties. Onze tuning locaties kun je beneden vinden: Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen Amarok auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen Amarokbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen Amarok al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.