chiptuning Vauxhall Astra op maat

Wat voor voordelen heeft tuning Vauxhall Astra?

Het motormanagementsysteem van uw Vauxhall Astra is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Vauxhall Astra auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Vauxhall Astra auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Vauxhall Astra is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Vauxhall Astra auto gaat u opVauxhall Astraen dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Vauxhall Astra meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Vauxhall Astra auto:​​

Meer PK's uit uw auto

Geluid klinkt mooier uit uw auto

Meer rijplezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Vauxhall Astra chiptuning engineer onderworpen. Deze Vauxhall Astra ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Vauxhall Astra voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Vauxhall Astra chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Vauxhall Astra auto.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Vauxhall Astra auto

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Gebruik van beste tuning software

Ontdek wat chiptuning voor uw Vauxhall Astra kan doen:

Verschillende vormen Vauxhall Astra motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Vauxhall Astra OBD chiptuning

OBD chiptuning Vauxhall Astra is een geliefde methode om je Vauxhall Astra te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Vauxhall Astra auto.

Hierdoor is dit een voordelige Vauxhall Astra chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een vaak vraag:

Je Vauxhall Astra ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Vauxhall Astra chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Vauxhall Astra, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Vauxhall Astra chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Vauxhall Astra chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Vauxhall Astra auto.

Ontdek wat chip tuning voor uw Vauxhall Astra kan doen:

Specialistische Vauxhall Astra ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Vauxhall Astra auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Vauxhall Astra chiptunen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan aanpassen en je Vauxhall Astra kunt remappen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de Vauxhall Astra fabrikant het maximale uit je auto Vauxhall Astra halen.

Zeker, doordat je bij het Vauxhall Astra chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Vauxhall Astra! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Bekijk alle informatie over Vauxhall Astra eco tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je Vauxhall Astra. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw Vauxhall Astra kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je Vauxhall Astra chippen legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben meerdere locaties gevestigd door Nederland. De vestigingen kun jij hier beneden vinden We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze steden helpen we je graag verder.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Vauxhall Astra.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.