chiptuning Toyota Yaris: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw Toyota Yaris kan doen:

De ecu software van uw Toyota Yaris is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Toyota Yaris kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Toyota Yaris auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u Toyota Yarisen dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel

Beter geluid uit uw auto

Meer rijplezier ​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Toyota Yaris

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Toyota Yaris chiptuning engineer onderworpen. Deze Toyota Yaris ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Toyota Yaris. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Toyota Yaris. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw Toyota Yaris voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Eerst een goede back-up

Gebruik van goede tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Toyota Yaris OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Toyota Yaris is een geliefde manier om je Toyota Yaris te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Toyota Yaris.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Toyota Yaris aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Toyota Yaris ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een regelmatig vraag:

Je Toyota Yaris ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Toyota Yaris Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Toyota Yaristuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Toyota Yaris. Je Toyota Yaris auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Toyota Yaris chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Toyota Yaris.

Zo doen wij naast chiptuning Toyota Yaris ook verscheidene andere software aanpassingen voor Toyota Yaris als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Toyota Yaris chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een auto maker levert hun auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Toyota Yaris fabrikant je auto Toyota Yaris kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de Toyota Yaris producent het maximale uit je auto Toyota Yaris halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je Toyota Yaris zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor uitleg over eco chip tuning Toyota Yaris.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto Toyota Yaris. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je Toyota Yaris) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto Toyota Yaris ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto Toyota Yaris is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we tuning vestigingen. Onze tuning vestigingen kun je beneden bekijken Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.