chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Toyota Verso S chiptunen?

De ecu van uw Toyota Verso S auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Toyota Verso S kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je Toyota Verso S auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Toyota Verso S auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Toyota Verso S chiptuning:​​

Meer vermogen

Geluid klinkt beter

Meer plezier uit uw auto​

Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenToyota Verso S?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Toyota Verso S chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Toyota Verso S auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Toyota Verso S, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Toyota Verso S voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Toyota Verso S chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Toyota Verso S auto.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede accu voeding gedurende het tunen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Toyota Verso S

Gebruik van goede Toyota Verso S chiptuning files

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Toyota Verso S auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Toyota Verso S OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Toyota Verso S chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Toyota Verso S auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Toyota Verso S aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Toyota Verso S ECU niet te ontmantelen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Toyota Verso S auto met meer performance, zonder dat je Toyota Verso S er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Toyota Verso S Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Toyota Verso S tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Toyota Verso S auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Toyota Verso S, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Toyota Verso S chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Toyota Verso S auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Toyota Verso S kan worden!

Gespecialiseerde kennis over Toyota Verso S ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Toyota Verso S auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto makers wel, maar met een ander doel. Dit zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Toyota Verso S producent kan veranderen en je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto Toyota Verso S halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je Toyota Verso S zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto Toyota Verso S chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Ontdek alle info over eco tuning Toyota Verso S.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning heeft meerdere vestigingen gevestigd door Nederland. Hier beneden ziet u een kaart van de vestigingen Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Toyota Verso S chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Toyota Verso S.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Toyota Verso S doen.