chiptuning Toyota Urban Cruiser: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de Toyota Urban Cruiser ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Toyota Urban Cruiser een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Toyota auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's uit uw auto

Geluid klinkt beter

Meer rijplezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage één chippen Toyota Urban Cruiser plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Toyota Urban Cruiser auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Toyota Urban Cruiser auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Toyota Urban Cruiser engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Toyota Urban Cruiser. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Toyota Urban Cruiser auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Toyota Urban Cruiser in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Toyota Urban Cruiser chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Toyota Urban Cruiser.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het tunen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van goede tuning software

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Toyota Urban Cruiser OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Urban Cruiser is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Toyota Urban Cruiser zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Toyota Urban Cruiser auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Toyota Urban Cruiser ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vraag die we vaak ontvangen:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Toyota Urban Cruiser auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Toyota Urban Cruiser chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Toyota Urban Cruiser auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Toyota Urban Cruiser chiptuning genoemd. Je Toyota Urban Cruiser wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Toyota Urban Cruiser chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Gespecialiseerde kennis over Toyota Urban Cruiser ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Toyota Urban Cruiser kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Toyota Urban Cruiser.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een producent levert hun auto’s in meerdere types. De auto types verschillen in zowel vermogen als kosten.
Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder Toyota Urban Cruiser producent je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto Toyota Urban Cruiser halen.

Zeker, het Toyota Urban Cruiser chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het Toyota Urban Cruiser chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Meer informatie over eco chip tuning Toyota Urban Cruiser.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Toyota Urban Cruiser. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning locaties. Onze Mijn Chiptuning locaties kun jij hieronder vinden: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Toyota Urban Cruiserbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Toyota Urban Cruiser.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Toyota Urban Cruiser auto doen.