chiptuning Toyota Rav4: elke Toyota Rav4 auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Toyota Rav4 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je Toyota Rav4 door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Toyota Rav4 auto gaat u Toyota Rav4en dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel uit uw Toyota

Sportiever geluid

Meer plezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage one chiptuning Toyota Rav4 plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Toyota Rav4 worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Toyota Rav4 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Toyota Rav4 hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Toyota Rav4 auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Toyota Rav4 auto waarborgen. Zonder uw Toyota Rav4 auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Toyota Rav4 auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Goede Toyota Rav4tuning bestanden in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw Toyota Rav4 auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Toyota Rav4 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Rav4 is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Toyota Rav4 zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Toyota Rav4 chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Toyota Rav4 auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Toyota Rav4 chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Toyota Rav4 tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Toyota Rav4 chiptuning. Hierbij pas je de Toyota Rav4 auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Toyota Rav4 is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Toyota Rav4.

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Toyota Rav4 auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Toyota Rav4.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto producenten wel, maar anders. Het zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de Toyota Rav4 producent het maximale uit je auto Toyota Rav4 halen.

Zeker, het chippen van je auto Toyota Rav4 zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Meer uitleg over Toyota Rav4 eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto Toyota Rav4. Je kan je ECU (de computer van je Toyota Rav4) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto Toyota Rav4 beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning heeft verschillende locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden ziet u een overzicht van de chiptuning vestigingen We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze steden helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Toyota Rav4baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Toyota Rav4 doen.