chiptuning: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Wat voor voordelen heeft chiptuning Toyota Previa?

De ecu van uw Toyota Previa is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

In enkele uren kan je Toyota Previa door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Toyota Previa auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Toyota Previa zult u opToyota Previaen dat uw Toyota Previa auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Toyota Previa meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel uit uw auto

Geluid klinkt sportiever uit uw Toyota

Aangenaam rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Toyota Previa chiptuning engineer onderworpen. Deze Toyota Previa engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Toyota Previa engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Toyota Previa waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Toyota Previa chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Eerst een goede back-up

Gebruik van beste chiptuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor u Toyota Previa auto kan doen:

Methodes voor Toyota Previa motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Toyota Previa OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Toyota Previa chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Toyota Previa zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Toyota Previa auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Toyota Previa ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Toyota Previa auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Toyota Previa!

Stage 2 chiptuning Toyota Previa

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Toyota Previa auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Toyota Previa auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Toyota Previa chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Toyota Previa chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Toyota Previa auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Toyota Previa chiptuning.

Zo doen wij buiten Toyota Previa chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Toyota Previa auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je Toyota Previa kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto Toyota Previa halen.

Zeker, je auto Toyota Previa chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Bekijk alle informatie over eco chip tuning Toyota Previa.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je Toyota Previa. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben verschillende chiptuning locaties gevestigd door Nederland. De vestigingen kun jij hier beneden vinden Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Toyota Previabaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Toyota Previa dus even kwijt.