chiptuning Toyota Hilux: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Toyota Hilux een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je Toyota Hilux auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Toyota Hilux chiptuning:​​

Meer PK's uit uw auto

Sportiever geluid uit uw Toyota

Aangenaam rijden​ met uw Toyota Hilux​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning Toyota Hilux plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Toyota Hilux specialist. Daarna verzenden we de software van uw Toyota Hilux auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Toyota Hilux engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Toyota Hilux een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Toyota Hilux.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Toyota Hilux in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Een kopie van de oude staat

Exclusief gebruik van de beste Toyota Hilux chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Toyota Hilux motor tuning:

Voor het Toyota Hilux motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Toyota Hilux OBD chiptuning

OBD tuning Toyota Hilux is een populaire methode om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Toyota Hilux auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de Toyota Hilux ECU niet te ontmantelen.

Lees een regelmatig vraag:

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Toyota Hilux Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Toyota Hilux plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Toyota Hilux chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Toyota Hilux fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Toyota Hilux haalt.

Stage 2 Toyota Hilux chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Toyota Hilux wordt!

Diepgaande kennis over Toyota Hilux ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Toyota Hilux kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Toyota Hilux chiptuning.

Zo doen wij buiten Toyota Hilux chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Toyota Hilux auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het werkt:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Toyota Hilux producent kan veranderen en je auto Toyota Hilux kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je Toyota Hilux halen.

Ja, het chippen van je Toyota Hilux zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Toyota Hilux! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Lees alle informatie over Toyota Hilux eco chip tuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je Toyota Hilux) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land hebben we locaties. Hieronder is het mogelijk om al de vestigingen zien: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.