chiptuning Toyota Hiace op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Toyota Hiace auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je Toyota Hiace door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u Toyota Hiaceen dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Toyota Hiace meer performance heeft gekregen.

De voordelen Toyota Hiace chiptuning:​​

Meer koppel

Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Meer rijplezier uit uw Toyota Hiace​

Minder brandstof gebruik van uw Toyota Hiace

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Toyota Hiace een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Toyota Hiace chiptuning engineer onderworpen. Deze Toyota Hiace engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Toyota Hiace dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Toyota Hiace waarborgen. Zonder uw Toyota Hiace voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Toyota Hiace in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Toyota Hiace chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van goede tuning files

Ontdek wat chiptuning voor uw Toyota Hiace auto kan doen:

Verschillende vormen Toyota Hiace motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Toyota Hiace OBD chiptuning

OBD tuning op maat Toyota Hiace is een geliefde manier om je Toyota Hiace auto te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Toyota Hiace chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Toyota Hiace auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de link voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Toyota Hiace auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Toyota Hiace chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Toyota Hiace er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Toyota Hiace chiptuning. Hierbij pas je de Toyota Hiace fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Toyota Hiace chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto laten chippen voor u Toyota Hiace auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto fabrikanten wel, maar op een andere manier. Het werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. De auto types verschillen in zowel vermogen als kosten.
Auto makers maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze types.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je Toyota Hiace kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je Toyota Hiace halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je Toyota Hiace zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Meer info over Toyota Hiace eco tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto Toyota Hiace. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto Toyota Hiace chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning vestigingen. Hier beneden kunt u al de vestigingen zien: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Toyota Hiace chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Toyota Hiace.

Daarom is je Toyota Hiace auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Toyota Hiace auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij