chiptuning Toyota GT86 op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Toyota GT86 chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Toyota GT86 auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Toyota GT86 een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Toyota auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Toyota GT86 chiptuning:​​

Meer vermogen uit uw auto

Harder geluid

Meer rijplezier uit uw auto​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen van een Toyota GT86?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Toyota GT86 op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Toyota GT86 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Toyota GT86 auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Toyota GT86 auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Toyota GT86 dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw Toyota GT86 auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Toyota GT86 chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Toyota GT86

Gebruik van beste tuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Toyota GT86 motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Toyota GT86 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota GT86 is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Toyota GT86 zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Toyota GT86 ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Toyota GT86 met meer kracht, zonder dat je Toyota GT86 er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Toyota GT86

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Toyota GT86tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Toyota GT86 genoemd. Je Toyota GT86 auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Toyota GT86 is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Toyota GT86 ook diverse andere software aanpassingen voor Toyota GT86 als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen fabrikanten wel, maar anders. Dit zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je Toyota GT86 halen.

Zeker, doordat je bij het Toyota GT86 chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Toyota GT86! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Lees alles over Toyota GT86 eco tuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto Toyota GT86 kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben verschillende locaties gevestigd door Nederland. Hieronder ziet u een lijst van de tuning vestigingenWe zitten ook in de buurt van: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij