chiptuning Toyota Fortuner: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Toyota Fortuner?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Toyota Fortuner een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer vermogen uit uw auto

Mooier geluid uit uw auto

Aangenaam rijden​​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Toyota Fortuner auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Toyota Fortuner engineer. Daarna verzenden we de software van uw Toyota Fortuner auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Toyota Fortuner auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Toyota Fortuner auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Toyota Fortuner auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Toyota Fortuner in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Toyota Fortuner chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het chippen

We back-uppen uw software eerst

Goede Toyota Fortunertuning software in gebruik

Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Toyota Fortuner OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Toyota Fortuner chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Toyota Fortuner auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Toyota Fortuner auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Toyota Fortuner door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Toyota Fortuner ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Toyota Fortuner chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Toyota Fortuner chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Toyota Fortuner haalt.

Voor wie alles uit hun Toyota Fortuner wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Toyota Fortuner.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende types. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze types.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Toyota Fortuner fabrikant kan veranderen en je Toyota Fortuner kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto Toyota Fortuner halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je Toyota Fortuner zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je Toyota Fortuner je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Zie hier alles over Toyota Fortuner eco chiptuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Toyota Fortuner. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto Toyota Fortuner beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land hebben we locaties. Onze tuning locaties kun je beneden bekijken: Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Toyota Fortuner.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Toyota Fortuner auto en bent u uw Toyota Fortuner auto dus even kwijt.