chiptuning Suzuki Vitara: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw Suzuki Vitara kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur kan je Suzuki Vitara auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Suzuki Vitara auto zult u opSuzuki Vitaraen dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Je Suzuki Vitara auto zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De voordelen Suzuki Vitara chiptuning:​​

Meer performance uit uw Suzuki

Geluid klinkt mooier

Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningSuzuki Vitara?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Suzuki Vitara specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Suzuki Vitara auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Suzuki Vitara auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Suzuki Vitara. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Suzuki Vitara auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Suzuki Vitara in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Speciale accu voeding gedurende het tunen

We back-uppen uw software eerst

Exclusief gebruik van goede Suzuki Vitara chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Suzuki Vitara motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Suzuki Vitara OBD chiptuning

OBD tuning op maat Suzuki Vitara is een populaire manier om je auto te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Suzuki Vitara. Zonder de Suzuki Vitara ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een regelmatig vraag:

Kort gezegd betekent chiptuning een Suzuki Vitara auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Suzuki Vitara chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Suzuki Vitara auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Suzuki Vitara auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Suzuki Vitara. Hierbij pas je de Suzuki Vitara auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Suzuki Vitara wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Specialistische Suzuki Vitara ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Suzuki Vitara kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Suzuki Vitara chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je Suzuki Vitara kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Ja, het chippen van je auto Suzuki Vitara zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor uitleg over Suzuki Vitara eco chip tuning klik hier.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je Suzuki Vitara) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto Suzuki Vitara beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chippen van je auto Suzuki Vitara is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel het land hebben we chiptuning locaties. Hier beneden is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning locaties zien: Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Suzuki Vitara, zonder dat hierbij veranderingen Suzuki Vitarabaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Suzuki Vitara auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Suzuki Vitara zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Suzuki Vitara doen.