chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Suzuki SX4 auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Suzuki SX4 auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Suzuki SX4 een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Suzuki auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Suzuki SX4 auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer koppel uit uw auto

Beter geluid uit uw auto

Comfortabeler rijden​ met uw Suzuki SX4​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Suzuki SX4 auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Suzuki SX4 auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Suzuki SX4 chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Suzuki SX4.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Suzuki SX4. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Suzuki SX4 werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Suzuki SX4 auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Suzuki SX4 auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vooraf een goede back-up

Gebruik van de beste Suzuki SX4 tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Suzuki SX4 kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Suzuki SX4 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Suzuki SX4 is de meest populaire vorm van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Suzuki SX4 aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Suzuki SX4 auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Suzuki SX4 auto!

Suzuki SX4 chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Suzuki SX4tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Suzuki SX4. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Suzuki SX4 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Suzuki SX4 is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Suzuki SX4 auto.

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Suzuki SX4 kan worden!

Specialistische Suzuki SX4 ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Suzuki SX4.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een producent levert hun auto’s in verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Suzuki SX4 fabrikant het maximale uit je Suzuki SX4 halen.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto Suzuki SX4 chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor meer uitleg over Suzuki SX4 eco tuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Suzuki SX4. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto Suzuki SX4 beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je Suzuki SX4 chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land hebben we tuning vestigingen. De Mijn Chiptuning vestigingen kun jij hier beneden bekijken: Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Suzuki SX4 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Suzuki SX4.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Suzuki SX4.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Suzuki SX4 auto en bent u uw auto dus even kwijt.