chiptuning Suzuki Swift op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Suzuki Swift is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Door het tunen van uw Suzuki auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

auto chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Suzuki Swift:​​

Sneller optrekken uit uw auto

Sportiever geluid

Meer rijplezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Suzuki Swift

Hoe gaat dat precies, remappenSuzuki Swift?​

Voor stage one tunen Suzuki Swift plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Suzuki Swift op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Suzuki Swift auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw Suzuki Swift aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Suzuki Swift auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Suzuki Swift past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Suzuki Swift. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Suzuki Swift dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Suzuki Swift auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Suzuki Swift.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Suzuki Swift chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Suzuki Swift auto.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Goede Suzuki Swifttuning bestanden in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Suzuki Swift OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Suzuki Swift is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Suzuki Swift chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Suzuki Swift auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Suzuki Swift auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Suzuki Swift Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Suzuki Swift er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Suzuki Swift chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Suzuki Swift is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Gespecialiseerde notie over Suzuki Swift ECU's

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Suzuki Swift kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Suzuki Swift chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je Suzuki Swift kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de Suzuki Swift fabrikant het maximale uit je Suzuki Swift halen.

Zeker, doordat je bij het Suzuki Swift chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Zie hier alle informatie over Suzuki Swift eco chiptuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chiptunen van je Suzuki Swift is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben verschillende chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. Hier beneden is het mogelijk om al de Mijn Chiptuning locaties vinden: Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Suzuki Swift auto, zonder dat hierbij veranderingen Suzuki Swiftbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Suzuki Swift al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Suzuki Swift zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Suzuki Swift auto doen.