chiptuning Suzuki Splash: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Suzuki Splash chiptunen?

De ecu software van uw Suzuki Splash is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chippen van uw Suzuki auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Suzuki Splash auto:​​

Meer koppel uit uw auto

Mooier geluid

Aangenaam rijden​​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappenSuzuki Splash?​

Voor stage 1 tunen Suzuki Splash plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Suzuki Splash op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Suzuki Splash auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Suzuki Splash chiptuning engineer onderworpen. Deze Suzuki Splash ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Suzuki Splash, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Suzuki Splash. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Suzuki Splash auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Suzuki Splash nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Suzuki Splash chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Suzuki Splash.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het tunen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van goede Suzuki Splash chiptuning files

Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Suzuki Splash motor tuning:

Voor het Suzuki Splash motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Suzuki Splash OBD chiptuning

OBD chiptuning Suzuki Splash is een veelvoorkomende manier om je Suzuki Splash te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Suzuki Splash.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Suzuki Splash ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Suzuki Splash auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Suzuki Splash chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Suzuki Splash auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Suzuki Splash genoemd. Hierbij pas je de Suzuki Splash fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Suzuki Splash auto haalt.

Voor wie alles uit hun Suzuki Splash auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Suzuki Splash auto kan worden!

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Suzuki Splash remappen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto Suzuki Splash kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je Suzuki Splash halen.

Ja, het chippen van je Suzuki Splash zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Meer informatie over Suzuki Splash eco tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto Suzuki Splash. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg lastig. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben verschillende vestigingen gevestigd door nederland. Beneden ziet u een lijst van onze tuning vestigingen Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Suzuki Splash auto, zonder dat hierbij veranderingen Suzuki Splashbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Suzuki Splash auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.