chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw Suzuki Liana kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Suzuki Liana auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

In een paar uur kan je Suzuki Liana auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Suzuki Liana auto chiptuning:​​

Sportiever karakter uit uw Suzuki

Harder geluid uit uw Suzuki

Meer plezier ​

Minder brandstof gebruik van uw Suzuki Liana

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Suzuki Liana een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Suzuki Liana auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Suzuki Liana ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Suzuki Liana auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Suzuki Liana ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Suzuki Liana engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Suzuki Liana chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het tunen

Vooraf een goede back-up

Gebruik van beste chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Suzuki Liana motor tuning:

Voor het Suzuki Liana motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Suzuki Liana OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Suzuki Liana is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Suzuki Liana chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Suzuki Liana aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Suzuki Liana ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een vraag die we vaak ontvangen:

Door het Suzuki Liana auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Suzuki Liana!

Stage 2 Suzuki Liana chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Suzuki Liana auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Suzuki Liana genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Suzuki Liana chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Suzuki Liana chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto makers wel, maar met een ander doel. Dit zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende typen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Suzuki Liana fabrikant je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto Suzuki Liana halen.

Ja, het chippen van je auto Suzuki Liana zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto Suzuki Liana chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Bekijk alle informatie over Suzuki Liana eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto Suzuki Liana kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto Suzuki Liana is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben meerdere tuning locaties gevestigd door Nederland. Beneden ziet u een overzicht van de Mijn Chiptuning locaties We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen helpen we je graag verder.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 Suzuki Liana chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Suzuki Liana zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Suzuki Liana doen.