chiptuning Suzuki Kizashi: elke Suzuki Kizashi krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw Suzuki Kizashi kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Suzuki Kizashi auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chippen van uw Suzuki auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

auto chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Suzuki Kizashi veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen Suzuki Kizashi chiptuning:​​

Meer PK's

Geluid klinkt sportiever

Aangenaam rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Bij stage one tunen Suzuki Kizashi plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Suzuki Kizashi auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Suzuki Kizashi om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Suzuki Kizashi chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Suzuki Kizashi auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Suzuki Kizashi waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Suzuki Kizashi auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Suzuki Kizashi chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Exclusief gebruik van de beste Suzuki Kizashi tuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Suzuki Kizashi wordt!

Methodes voor Suzuki Kizashi motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Suzuki Kizashi OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Suzuki Kizashi is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Suzuki Kizashi auto.

Hierdoor is dit een goedkope Suzuki Kizashi chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier moet je zelfs de Suzuki Kizashi ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een regelmatig vraag:

Je Suzuki Kizashi ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Suzuki Kizashi Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Suzuki Kizashi tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Suzuki Kizashi behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Suzuki Kizashi chiptuning. Hierbij pas je de Suzuki Kizashi fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Suzuki Kizashi auto haalt.

Stage 2 Suzuki Kizashi chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over Suzuki Kizashi ECU's

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Suzuki Kizashi auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Suzuki Kizashi chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Suzuki Kizashi ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het werkt:

Een auto maker levert hun auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Suzuki Kizashi fabrikant kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto Suzuki Kizashi zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Ontdek alles over eco tuning Suzuki Kizashi.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Suzuki Kizashi. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw Suzuki Kizashi beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben meerdere tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden ziet u een lijst van de chiptuning locaties We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Suzuki Kizashi auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Suzuki Kizashi zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Suzuki Kizashi doen.