chiptuning Suzuki Grand Vitara op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Suzuki Grand Vitara auto chiptunen?

De ecu software van uw Suzuki Grand Vitara is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Suzuki Grand Vitara een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

auto chip tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je Suzuki Grand Vitara veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer koppel uit uw Suzuki

Mooier geluid

Aangenaam rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Suzuki Grand Vitara om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Suzuki Grand Vitara ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Suzuki Grand Vitara aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Suzuki Grand Vitara ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Suzuki Grand Vitara engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Suzuki Grand Vitara auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Suzuki Grand Vitara nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Suzuki Grand Vitara auto

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van goede tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Suzuki Grand Vitara motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Suzuki Grand Vitara OBD chiptuning

OBD tuning op maat Suzuki Grand Vitara is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Suzuki Grand Vitara auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Suzuki Grand Vitara ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Suzuki Grand Vitara auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Suzuki Grand Vitara chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Suzuki Grand Vitara behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Suzuki Grand Vitara chiptuning. Hierbij pas je de Suzuki Grand Vitara auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Suzuki Grand Vitara haalt.

Deze vorm van Suzuki Grand Vitara chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Suzuki Grand Vitara ook verschillende andere software modificaties voor Suzuki Grand Vitara als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Suzuki Grand Vitara fabrikanten ook. Dit is hoe het werkt:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Suzuki Grand Vitara producent je auto Suzuki Grand Vitara kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Zeker, het Suzuki Grand Vitara chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Ontdek alle informatie over eco chip tuning Suzuki Grand Vitara.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Suzuki Grand Vitara. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto Suzuki Grand Vitara) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw Suzuki Grand Vitara beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chippen van je auto Suzuki Grand Vitara is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning heeft verschillende locaties gevestigd door Nederland. Hieronder ziet u een overzicht van de locaties Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Suzuki Grand Vitara, zonder dat hierbij veranderingen Suzuki Grand Vitarabaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Suzuki Grand Vitara al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.