chiptuning Subaru XV: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Subaru XV?

Het standaard programma in de motor computer van uw Subaru XV auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Subaru XV auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Subaru XV auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Subaru XV auto:​​

Sneller optrekken uit uw Subaru

Geluid klinkt mooier uit uw auto

Comfortabeler rijden​​

Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Subaru XV?​

Voor stage one tunen Subaru XV plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Subaru XV auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Subaru XV specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Subaru XV auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Subaru XV waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Subaru XV auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Subaru XV in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Subaru XV chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Vooraf een goede back-up

Exclusief gebruik van goede Subaru XV chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Subaru XV motor tuning:

Voor het Subaru XV motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Subaru XV OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Subaru XV is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Subaru XV chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Subaru XV auto. Zonder de Subaru XV ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vaak vraag:

Door het Subaru XV auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Subaru XV!

Subaru XV chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Subaru XVtuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Subaru XV, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Subaru XV chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Subaru XV haalt.

Voor wie alles uit hun Subaru XV wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Ontdek wat auto tuning voor uw Subaru XV auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over Subaru XV ECU's

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Subaru XV.

Zo doen wij naast Subaru XV chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle auto types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Subaru XV fabrikant kan aanpassen en je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Subaru XV producent het maximale uit je auto Subaru XV halen.

Zeker, je auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Subaru XV! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor meer info over Subaru XV eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je Subaru XV. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto Subaru XV beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je Subaru XV chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning locaties. De Mijn Chiptuning vestigingen kun je hieronder vinden Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Subaru XV chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Subaru XV.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Subaru XV auto doen.