chiptuning Subaru WRX op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Subaru WRX?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het tunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

auto tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je Subaru WRX auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's uit uw auto

Geluid klinkt sportiever uit uw Subaru

Meer plezier ​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen van een Subaru WRX?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Subaru WRX auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Subaru WRX om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Subaru WRX chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Subaru WRX auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Subaru WRX dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Subaru WRX auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Subaru WRX auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Subaru WRX chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Subaru WRX.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het chippen

Een kopie van de oude staat

Exclusief gebruik van de beste Subaru WRX chiptuning software

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Subaru WRX OBD chiptuning

OBD tuning Subaru WRX is een veelvoorkomende manier om je Subaru WRX auto te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Subaru WRX auto.

Hierdoor is dit een voordelige Subaru WRX chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Subaru WRX aanpassen. Zonder de Subaru WRX ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Subaru WRX met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Subaru WRX Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Subaru WRX plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Subaru WRX behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Subaru WRX. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Subaru WRX is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Subaru WRX kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Subaru WRX chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Auto producenten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Subaru WRX producent kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de Subaru WRX producent het maximale uit je auto Subaru WRX halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Subaru WRX! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Ontdek alle informatie over eco chiptuning Subaru WRX.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je Subaru WRX. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto Subaru WRX ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben meerdere tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Hieronder kunt u al de chiptuning vestigingen zien: Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Subaru WRX auto.

Daarom is je Subaru WRX auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.