chiptuning Subaru Outback: elke Subaru Outback auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Subaru Outback auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer PK's

Geluid klinkt mooier

Aangenaam rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Subaru Outback?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Subaru Outback auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Subaru Outback chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Subaru Outback auto.

De chiptuning Subaru Outback engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Subaru Outback auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Subaru Outback een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Subaru Outback auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Subaru Outback chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Subaru Outback.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het tunen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Subaru Outback

Gebruik van goede tuning files

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Subaru Outback auto kan worden!

Methodes voor Subaru Outback motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Subaru Outback OBD chiptuning

OBD tuning Subaru Outback is een populaire manier om je Subaru Outback te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Subaru Outback auto.

Daardoor is dit een voordelige Subaru Outback chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Subaru Outback auto aanpassen. Zonder de Subaru Outback ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Subaru Outback auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Subaru Outback Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Subaru Outback auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Subaru Outback chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Subaru Outback is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Specialistische ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Subaru Outback.

Zo doen wij naast Subaru Outback chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen fabrikanten wel, maar anders. Dit is hoe het werkt:

Een producent levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je Subaru Outback kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je Subaru Outback halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto Subaru Outback chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Ontdek alles over Subaru Outback eco chiptuning klik hier.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto Subaru Outback. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw Subaru Outback beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we chiptuning locaties. Onze Mijn Chiptuning vestigingen kun jij beneden vinden: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze steden helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Subaru Outback al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Subaru Outback en bent u uw Subaru Outback dus even kwijt.