chiptuning Subaru Liberty: elke Subaru Liberty krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Subaru Liberty chiptunen?

De standaard software in de Subaru Liberty ecu van uw Subaru Liberty is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw Subaru Liberty een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Subaru Liberty heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u opSubaru Libertyen dat uw Subaru Liberty veel soepelder gaat door chiptuning. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Subaru Liberty auto:​​

Sportiever karakter

Mooier geluid

Meer plezier uit uw Subaru Liberty​

Minder brandstof gebruik van uw Subaru Liberty

Hoe gaat dat precies, remappen van een Subaru Liberty?​

Bij stage one chippen Subaru Liberty plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Subaru Liberty een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Subaru Liberty engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Subaru Liberty ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Subaru Liberty, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Subaru Liberty een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Subaru Liberty nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Subaru Liberty auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Subaru Liberty chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van goede chiptuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Subaru Liberty motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Subaru Liberty OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Subaru Liberty is een populaire manier om je Subaru Liberty auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Subaru Liberty zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Subaru Liberty auto aanpassen. Zonder de Subaru Liberty ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Subaru Liberty

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Subaru Libertytuning maak je fysieke wijzigingen aan de Subaru Liberty. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Subaru Liberty chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Subaru Liberty chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Subaru Liberty auto wordt!

Gespecialiseerde notie over ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Subaru Liberty chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Auto makers maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto Subaru Liberty kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de Subaru Liberty fabrikant het maximale uit je auto halen.

Ja, het chippen van je auto Subaru Liberty zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Bekijk alles over Subaru Liberty eco tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben meerdere locaties gevestigd door Nederland. Hieronder is het mogelijk om al de chiptuning locaties vinden: Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 Subaru Liberty chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Subaru Liberty.

Daarom is je Subaru Liberty al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Subaru Liberty en bent u uw Subaru Liberty auto dus even kwijt.