chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Subaru Levorg auto chiptunen?

De ecu software van uw Subaru Levorg auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Subaru Levorg auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Subaru Levorg auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

auto tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je Subaru Levorg veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Subaru Levorg auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De voordelen Subaru Levorg auto chiptuning:​​

Meer performance

Geluid klinkt harder uit uw Subaru

Comfortabeler rijden​ met uw Subaru Levorg​

Verminderd brandstof gebruik van uw Subaru Levorg

Hoe gaat dat precies, remappenSubaru Levorg?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Subaru Levorg ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Subaru Levorg aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Subaru Levorg.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Subaru Levorg auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Subaru Levorg. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Subaru Levorg. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Subaru Levorg auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Subaru Levorg chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

De beste Subaru Levorgtuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Subaru Levorg OBD chiptuning

OBD chiptuning Subaru Levorg is een populaire manier om je Subaru Levorg auto te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Subaru Levorg chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Subaru Levorg auto aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Subaru Levorg ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een regelmatig vraag:

Kort gezegd betekent chiptuning een Subaru Levorg auto met meer performance, zonder dat je Subaru Levorg auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Subaru Levorg chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Subaru Levorg er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Subaru Levorg. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Subaru Levorg is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto tuning voor uw Subaru Levorg auto kan doen:

Specialistische Subaru Levorg ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Subaru Levorg kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Subaru Levorg.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende modellen. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto Subaru Levorg kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je Subaru Levorg halen.

Ja, het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Lees alles over Subaru Levorg eco chiptuning voor brandstof besparen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Subaru Levorg. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto Subaru Levorg kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Hier beneden is het mogelijk om al de chiptuning vestigingen zien:We zitten ook in de buurt van: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Subaru Levorgbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Subaru Levorg auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij