chiptuning: elke Subaru Legacy krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Subaru Legacy auto chiptunen?

De ecu software van uw Subaru Legacy is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Subaru  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

auto chip tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer koppel uit uw Subaru

Geluid klinkt harder

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Subaru Legacy?​

Bij stage one chiptuning Subaru Legacy plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Subaru Legacy op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Subaru Legacy chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Subaru Legacy hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Subaru Legacy past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Subaru Legacy is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Subaru Legacy auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Vooraf een goede back-up

Gebruik van beste tuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor uw Subaru Legacy auto kan doen:

Verschillende vormen Subaru Legacy motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Subaru Legacy OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Subaru Legacy chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Subaru Legacy auto.

Hierdoor is dit een goedkope Subaru Legacy chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Subaru Legacy auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Subaru Legacy met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Subaru Legacy chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Subaru Legacy chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Subaru Legacy chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Subaru Legacy kan worden!

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Subaru Legacy producenten ook. Dit zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard duurder.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Subaru Legacy fabrikant kan veranderen en je Subaru Legacy kunt remappen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de Subaru Legacy producent het maximale uit je auto Subaru Legacy halen.

Zeker, je auto Subaru Legacy chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Meer info over eco tuning Subaru Legacy.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Subaru Legacy. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende tuning locaties gevestigd door nederland. De chiptuning vestigingen kun jij hieronder bekijkenEr zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Subaru Legacy chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Subaru Legacy auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Subaru Legacy auto en bent u uw auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij