chiptuning Subaru Impreza op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Subaru Impreza auto kan doen:

De ecu software van uw Subaru Impreza is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chippen van uw Subaru  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

auto tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Subaru Impreza auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen uit uw auto

Mooier geluid uit uw Subaru

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Subaru Impreza auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Subaru Impreza chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Subaru Impreza auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Subaru Impreza, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Subaru Impreza auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Subaru Impreza auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Subaru Impreza chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het tunen

Een kopie van de oude staat

Gebruik van goede chiptuning files

Ontdek wat chiptuning voor uw Subaru Impreza kan doen:

Verschillende vormen Subaru Impreza motor tuning:

Voor het Subaru Impreza motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Subaru Impreza OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Subaru Impreza is een geliefde manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Subaru Impreza auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Subaru Impreza chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Subaru Impreza ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Subaru Impreza chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Subaru Impreza er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Subaru Impreza. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Subaru Impreza is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto laten chippen voor u Subaru Impreza kan doen:

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Subaru Impreza auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Subaru Impreza chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. De modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Subaru Impreza producent kan aanpassen en je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je Subaru Impreza zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Ontdek alles over Subaru Impreza eco chip tuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning heeft meerdere locaties gevestigd door nederland. Beneden kunt u al onze tuning locaties bekijken: Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Subaru Impreza en bent u uw auto dus even kwijt.