chiptuning Subaru BRZ: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Subaru BRZ is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Subaru BRZ is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Subaru BRZ:​​

Meer PK's uit uw auto

Geluid klinkt beter

Aangenaam rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen van een Subaru BRZ?​

Bij stage one tuning Subaru BRZ plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Subaru BRZ auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Subaru BRZ auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Subaru BRZ chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Subaru BRZ auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Subaru BRZ

Goede accu voeding gedurende het tunen

We kopiëren uw software eerst

Exclusief gebruik van de beste Subaru BRZ chiptuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Subaru BRZ motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Subaru BRZ OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Subaru BRZ chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Subaru BRZ.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Subaru BRZ ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Subaru BRZ auto met meer kracht, zonder dat je Subaru BRZ auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Subaru BRZ

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Subaru BRZ, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Subaru BRZ auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Subaru BRZ. Hierbij pas je de Subaru BRZ auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Subaru BRZ auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over Subaru BRZ ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Subaru BRZ.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Subaru BRZ chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een auto maker levert hun auto’s in verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, het auto Subaru BRZ chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het Subaru BRZ chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor meer info over Subaru BRZ eco chip tuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je Subaru BRZ ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning locaties. Hier beneden ziet u een kaart van onze chiptuning vestigingen Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Subaru BRZ.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Subaru BRZ zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Subaru BRZ auto doen.