chiptuning op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw SsangYong Tivoli is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw SsangYong Tivoli vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u SsangYong Tivolien dat uw SsangYong Tivoli auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw SsangYong Tivoli:​​

Meer PK's

Geluid klinkt mooier

Aangenaam rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder van uw SsangYong Tivoli

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een SsangYong Tivoli?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de SsangYong Tivoli auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze SsangYong Tivoli chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning SsangYong Tivoli engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de SsangYong Tivoli. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw SsangYong Tivoli auto waarborgen. Zonder uw SsangYong Tivoli voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je SsangYong Tivoli auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het SsangYong Tivoli chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de SsangYong Tivoli auto.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Exclusief gebruik van goede SsangYong Tivoli tuning software

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor SsangYong Tivoli motor tuning:

Voor het SsangYong Tivoli motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 SsangYong Tivoli OBD chiptuning

OBD tuning SsangYong Tivoli is een populaire manier om je SsangYong Tivoli auto te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw SsangYong Tivoli auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de SsangYong Tivoli auto. Met deze methode hoef je zelfs de SsangYong Tivoli ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning SsangYong Tivoli Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning SsangYong Tivoli. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning SsangYong Tivoli is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun SsangYong Tivoli auto.

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

Specialistische SsangYong Tivoli ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw SsangYong Tivoli.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van SsangYong Tivoli autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de auto makers ook. Dit werkt namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder SsangYong Tivoli fabrikant je SsangYong Tivoli kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto SsangYong Tivoli! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Meer info over SsangYong Tivoli eco tuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto SsangYong Tivoli beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland hebben we locaties. Hier beneden ziet u een lijst van de Mijn Chiptuning vestigingen We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze steden zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 SsangYong Tivoli chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw SsangYong Tivoli auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij