chiptuning SsangYong Rodius op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning SsangYong Rodius?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw SsangYong Rodius auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

auto chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je SsangYong Rodius auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer PK's uit uw SsangYong

Mooier geluid

Meer rijplezier uit uw SsangYong Rodius​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de SsangYong Rodius een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw SsangYong Rodius auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw SsangYong Rodius past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning SsangYong Rodius. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw SsangYong Rodius is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

We back-uppen uw software eerst

De beste SsangYong Rodiustuning files in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor SsangYong Rodius motor tuning:

Voor het SsangYong Rodius motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: SsangYong Rodius OBD chiptuning

OBD tuning SsangYong Rodius is een populaire methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de SsangYong Rodius auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope SsangYong Rodius chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de SsangYong Rodius auto. Zonder de SsangYong Rodius ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning SsangYong Rodius Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van SsangYong Rodius tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de SsangYong Rodius. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw SsangYong Rodius auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 SsangYong Rodius chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun SsangYong Rodius auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw SsangYong Rodius auto.

Zo doen wij buiten chiptuning SsangYong Rodius ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto producenten wel, maar op een andere manier. Het zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze typen.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de SsangYong Rodius producent het maximale uit je auto SsangYong Rodius halen.

Ja, het chippen van je auto SsangYong Rodius zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor informatie over eco chiptuning SsangYong Rodius.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto SsangYong Rodius kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chippen van je SsangYong Rodius is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere tuning locaties gevestigd door Nederland. Onze tuning vestigingen kun je hier beneden bekijken:We zitten ook vlakbij: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze steden helpen we je graag verder.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw SsangYong Rodius.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw SsangYong Rodius en bent u uw SsangYong Rodius dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij