chiptuning SsangYong Rexton: elke SsangYong Rexton auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning SsangYong Rexton?

De ecu software van uw SsangYong Rexton auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door SsangYong chiptuning.

In een paar uur kan je SsangYong Rexton met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

auto chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je SsangYong Rexton veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen SsangYong Rexton auto chiptuning:​​

Meer performance uit uw auto

Geluid klinkt sportiever

Meer plezier ​

Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chiptuning SsangYong Rexton plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze SsangYong Rexton chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw SsangYong Rexton auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de SsangYong Rexton auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw SsangYong Rexton auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw SsangYong Rexton auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je SsangYong Rexton auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het SsangYong Rexton chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de SsangYong Rexton auto.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw SsangYong Rexton auto

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Goede SsangYong Rextontuning files in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw SsangYong Rexton auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: SsangYong Rexton OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het SsangYong Rexton chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de SsangYong Rexton auto.

Daardoor is dit een goedkope SsangYong Rexton chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw SsangYong Rexton aanpassen. Zonder de SsangYong Rexton ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een veelgestelde vraag:

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 SsangYong Rexton chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 SsangYong Rexton chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van SsangYong Rexton chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u SsangYong Rexton wordt!

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw SsangYong Rexton kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge SsangYong Rexton chiptuning.

Zo doen wij buiten SsangYong Rexton chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de auto makers ook. Dit zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in verschillende modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder.
Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan aanpassen en je SsangYong Rexton kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je SsangYong Rexton halen.

Zeker, het auto SsangYong Rexton chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor meer informatie over SsangYong Rexton eco chip tuning klik hier.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto SsangYong Rexton. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chiptunen van je auto SsangYong Rexton is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland hebben we chiptuning locaties. Beneden is het mogelijk om al de chiptuning locaties vinden: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze locaties helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de SsangYong Rexton auto, zonder dat hierbij veranderingen SsangYong Rextonbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw SsangYong Rexton auto en bent u uw auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij