chiptuning SsangYong Korando: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Wat voor voordelen heeft chiptuning SsangYong Korando?

De ecu software van uw SsangYong Korando auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je SsangYong Korando auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw SsangYong Korando:​​

Meer PK's uit uw SsangYong

Geluid klinkt sportiever uit uw SsangYong

Meer rijplezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw SsangYong Korando

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tuning SsangYong Korando plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning SsangYong Korando ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw SsangYong Korando.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw SsangYong Korando auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende het tunen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw SsangYong Korando

De beste SsangYong Korandochiptuning bestanden in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor SsangYong Korando motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 SsangYong Korando OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het SsangYong Korando chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de SsangYong Korando.

Hierdoor is dit een goedkope SsangYong Korando chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de SsangYong Korando ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vraag die we vaak ontvangen:

Door het SsangYong Korando auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning SsangYong Korando

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van SsangYong Korando tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning SsangYong Korando genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van SsangYong Korando chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Gespecialiseerde know-how over SsangYong Korando ECU's

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw SsangYong Korando kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning SsangYong Korando.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto producenten wel, maar anders. Dit zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in meerdere modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de SsangYong Korando fabrikant kan aanpassen en je auto SsangYong Korando kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je SsangYong Korando halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Lees alle info over eco tuning SsangYong Korando.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto SsangYong Korando. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto SsangYong Korando ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je SsangYong Korando chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning locaties. Onze tuning vestigingen kun jij beneden bekijken Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de omgeving van deze steden helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen SsangYong Korandobaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw SsangYong Korando auto.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij